сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Вести

Спортски чевли

-2020 06 23- 78

Носењето соодветни спортски обувки за одредени спортски активности може да ги подобри удобноста и перформансите. и што е најважно, да спречи повреди. тоа е три до пет пати повеќе од телесната тежина на една личност.

Денешните спортски обувки се дизајнирани со специфични активности на ум. Ако учествувате во еден спорт повеќе од два пати неделно, треба да купите чевли специјално дизајнирани за тој спорт - чевли за трчање, теренски чевли, штипки или чевли за планинарење. вие сте активни во многу различни форми на вежбање секоја недела, чевелот за вежбање може да биде најдобриот избор.