сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Вести

Постапка за инспекција на КК

-2020 06 23- 109

● По приемот на официјалната нарачка на клиентот, според нашите детали за нарачката, проверка на примерокот cfm или примерокот за заптивка ако се точни. (КК треба да достави предлози веднаш ако нарачката или примероците имаат грешки)

Test Тест за сечење на мат за сите димензии (исто така, потврдете го и последниот чевли ако е во надворешната страна на натпреварот / потврдете ја целата комплетна надворешна страна)

● Да се ​​замоли фабриката да набави рефус материјал / резервоар за надворешна површина, во исто време, да ја потврди и бојата / квалитетот на материјалот, исто така да направи и почетна кутија / картон за потврда

● Наредете ги сите амбалажи да бидат ефикасни. (тим за пакување што прво ги проверува сите ефективи, ако се точни, испратете го клиентот за конечно одобрување)

● Надгледувајте за да започнете го горното шиење, потврдете ги почетните парови

● Внимавајте на производната линија (потврдете ја последната должина / пакувањето / асортиманот / направете тест за напојување на чевли и тест за абразија од надворешната страна)

● Клиентот самостојно врши увид на добра (инспекција на трети лица) или КК за инспекција

● Понесете го примерокот за производство / ажурирајте ја датотеката за записник