сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Вести

Фаза III на саемот во Кантон

-2020 06 23- 82

Нашата компанија ќе учествува на третиот Кантонски саем, два броја на штандови се 9.1k03 и k04. Кантонскиот саем отсекогаш бил важен канал за нашата компанија за развој на клиенти и проширување на пазарот. Нашата компанија посветува големо внимание на саемот во Кантон и вложивме многу енергија за да направиме целосни подготовки. Не само што купивме златни кабини, туку ќе изложиме и различни популарни спортски чевли. Кантонскиот саем дефинитивно ќе привлече многу клиенти и ќе донесе нарачки во нашата компанија.