сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Вести

Подобрување на дизајнерскиот тим

-2020 06 23- 112

Неодамна, ние компанијата регрутираше нов дизајнер за да го подобри дизајнерскиот тим. Нашата компанија веќе има зрели и професионални дизајнери. Овој пат го регрутиравме помладиот дизајнер кој има почувствително чувство за мода и има увид во популарниот тренд на пазарот, а покрај тоа, владее и одлични дизајнерски вештини. Така, дефинитивно ќе ја зголеми професионалноста и различноста на дизајнерскиот тим на нашата компанија.